Book Master Class Now   |    Question? Call Us at 03-7887 0707







Amaran: Ini bukan kursus motivasi. Kami yakin anda dah ada motivasi. Anda bersedia work hard. Tetapi anda nak tahu macam mana nak work smart dengan strategi tepat.

Kenapa anda akan rugi berjuta ringgit kalau tak hadir
masterclass usahawan jutawan™.

Kami akan bongkar rahsia jana jualan jutaan ringgit sebulan.
 
Anda akan berlajar teknik jana duit yang terbukti dan bukan teori buta.
 
Kami takkan buang masa ajar apa yang anda boleh google dalam 3 saat.
 
Anda akan jimat berjuta ringgit dan masa kerana tak perlu lalui proses jatuh dan bangun sendiri.


Elak Top 10 kesilapan mahal yang sering usahawan buat.
Kuasai ilmu yang wajib anda tahu untuk jadi jutawan industri!
STRATEGI YANG AKAN ANDA KUASAI
Bagaimana berniaga secara sistematik
Cara bina sistem auto untuk kendali operasi perniagaan
Rahsia-rahsia penjenamaan
strategi pemasaran "pukat tunda"
Taktik pemasaran FB secara terperinci
Formula kumpul peminat tegar melalui instagram dan youtube
Teknik tulis iklan (Copy Writing)
Modus operandi jadi pakar perniagaan online
Langkah demi langkah buka kedai fizikal
Cara kawal inventori & logistiks
sistem rekrut dan bina pasukan kerja "Dream Team"
Bagaimana buat keputusan tepat dengan teknik nasa
Ketahui musuh nombor 1 bisnes dan cara peranginya
Formula formula kewangan mudah yang wajib anda tahu
Strategi sistemagen dan francais
Bagaimana atasi krisis dalam bisnes
Teknik "Jerung" untuk hadapi persaingan
Cara dapatkan pembiayaan dan dana perniagaan
Strategi kembangkan bisnes kecil kepada sebuah empayar
kenapa zawara® buat masterclass usahawan jutawan™?
Latihan adalah aspek penting di ZAWARA. Prestasi syarikat bergantung kepada
keputusan-keputusan penting yang dibuat setiap hari. Tenaga kerja adalah duta
syarikat. Amatlah penting bagi pekerja dibekalkan dengan ilmu yang secukupnya
bagi menjadi cekap dalam tugasan.

ZAWARA Academy yang bermula sebagai pusat latihan dalaman seringkali dijemput
oleh pelbagai syarikat korporat, badan kerajaan & universiti bagi melatih mereka
dalam konsep perniagaan alaf baru. ZAWARA Academy kini dibuka untuk mereka yang
berminat untuk menceburi dalam bisnes, mengubah serta memperbaiki kelemahan
dalam perniagaan secara sistematik & efektif.
Siapa Trainer Anda?
Captain Kamarul Karim
Captain Kamarul Karim bekas juruterbang syarikat penerbangan komersil antarabangsa yang berpangkalan di Emiriah Arab Bersatu. Sepanjang 20 tahun mengemudi pesawat ke beratus destinasi. Captain Kamarul Karim telah mengkaji idea-idea perniagaan yang dipraktikkan di serata dunia. Pengalaman ini membantu beliau mengemudi dan menjadi mastermind ZAWARA° dengan menggabungkan cara berniaga yang belum pernah di praktikkan di Malaysia.
"When you can earn millions this year, why do it next year."
- Captain Kamarul Karim
Dilla Karim
Berkelulusan perakaunan dan kewangan, Dilla Karim adalah sifu finance bagi ZAWARA°. Master Negotiator ZAWARA° ini juga memikul tanggungjawab membina hubungan niaga dengan pihak-pihak yang berurusan dengan ZAWARA°. Dilantik menjadi mentor usahawan oleh beberapa agensi kerajaan, Dilla juga sering diundang menjadi speaker di pusat-pusat pengajian tinggi.
"Think Big, Nothing Is Impossible."
- Dilla Karim
Dr Arzim Naim
Perakaunan membosankan? Persepsi anda tentang kewangan mungkin berbeza lepas dengar perkongsian Dr Muhammad Arzim Naim. Seorang chartered akauntan, Dr Arzim adalah pensyarah audit di UKM dan prinsipal konsultan untuk firma Arzim Associates. Specialist dalam bidang kewangan Islam, dia juga trainer Malaysia Institue of Accountant (MIA) dan Suruhanjaya Sekuriti (SC).
"Master Your Business With Finance Literacy"
- Dr Arzim Naim
FARIDAH HANIM HARON (IBU HANIM)
Mesra dengan panggilan Ibu Hanim punyai 20 tahun pengalaman. Bekas Pakar Perunding Pembangunan Organisasi dan Kepimpinan PETRONAS yang kini berkhidmat sebagai Penasihat Pembangungan Kepimpinan Strategik SPRM, Penasihat beberapa Akademi, serta President ANNEMS Leadership Solution Sdn Bhd. Mempunyai kemahiran didalam Pembangunan Organisasi, Kepimpinan, Pengurusan Transformasi , Penjenamaan, Pembangunan Sumber Manusia dan lain-lain. Telah menjalankan latihan serta penceramah jemputan di serata dunia, Ibu Hanim juga pernah menjadi Ketua Hakim bagi Konvesyen Kualiti peringkat Nasional.

MBA didalam pengkhususan Keusahawanan. Certified Professional Facilitator, CPF TM,Certified Lead Auditor for ISO9000, Certified STRADA Experiential Learning Methodologies Certified in MBTI® Step I & Step II (EIR), Certified Personality Traits SHL OPQ32©, Certified Talent Finder©, Certified Facilitator in Change the Culture Change the Game©, Certified DC Psychology International Trainer, Certified Human Drive and Motivation Trainer, Certified Dynamic Speaking Trainer, Certified Colour Brain Communication, Certified Curriculum Development dan lain-lain.
"Be The Game Changer"
- Ibu Hanim
adakah masterclass usahawan jutawan™ (MUJ) sesuai untuk anda?
anda pernah hadapi krisis-krisis ni? MASTERCLASS USAHAWAN JUTAWAN ™ (MUJ) untuk mereka yang:
Tak tahu nak mula bagaimana
Sudah bermotivasi & minat untuk berniaga tetapi tak tahu nak berniaga apa
Tak cukup modal nak berniaga
Kena VSS tetapi tidak ada "skill" dan tidak tahu berniaga
Apa yang dilakukan semua tidak menjadi. Sudah buntu
Tidak tahu bagaimana mahu memasarkan perniagaan
Sudah berbelanja banyak untuk pemasaran, tetapi pulangan tidak berbaloi
Rasa sukar untuk memahami perniagaan online
Tidak faham formula & cara tepat pemasaran FB, IG & media sosial lain
Rasa website, SEO dan teknikal internet memeningkan
Pelanggan-pelanggan tetap anda semua sudah dicaras dengan pesaing
Gagal mengawal & mengurus pekerja dengan baik
Jualan ada, tetapi keuntungan amat sikit
Sudah buntu dengan perniagaan dan tak tahu nak buat apa
Nak buka lebih banyak cawangan tetapi takut tidak tahu nak uruskan
Tidak sedar perniagaan mereka tengah rugi
Rasa diri terlalu muda atau terlalu tua untuk berniaga
Nak berniaga tetapi belum berani berhenti kerja kerana risau hilang punca pencarian
Takut untuk menceburi perniagaan memandangkan ekonomi yang kurang stabil

MASTERCLASS USAHAWAN JUTAWAN &tradel (MUJ) amat sesuai bagi peniaga lama dan baru atau mereka yang masih bekerja atau belajar tetapi sudah mahu berniaga

Action Plan yang boleh digunakan untuk mereka yang berniaga pelbagai jenis produk & perkhidmatan secara model retail, borong, pengilang, professional, konsultan, B2B, agen dan francais

Masterclass usahawan jutawan™ MUJ boleh membantu anda.
sekarang anda ada 2 pilihan
Ledakkan perniagaan anda sekarang!
Terima bimbingan dan tunjak ajar
mentor yang telah terbukti formulanya.
ATAU Buat tak tahu je. Jangan berganjak
dari tabiat berbisnis cara dulu.
Terus terkapai-kapai hadapi cabara getir 2016. Hanya satu sahaja pilihan yang masuk akal!!
Tempat terhad! bertindak sekarang untuk dapatkan promosi early bird!
 
Venue:
Sunway putra hotel,
Kuala Lumpur
(Berhadapan PWTC)
 
Tarikh:
2 Dan 3 April 2016
 
Masa:
8 Pagi - 7 Malam


Pilih komitmen anda
 
 
 
 
 
DAFTAR SEKARANG